Limhamn/Ön, Limhamn

Sundholmsgatan 44

Såld
  • 2 rum
  • 72 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och stor tvåa med havsutsikt!

På populära Limhamn-Ön hittar vi denna väldisponerade tvåa med rättvänd balkong och inglasad lounge för alla er som värdesätter spektakulära havsutsikter över Sundet och sol hela dagen.

Interiört finns väldisponerade ytor med ett stort vardagsrum, ett generöst kök från Ballingslöv med matplats, ett gediget och helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt sovrum med en djup klädkammare i anslutning. Bostaden bjuder på genomgående ljusa rum med fräscha ytskikt såsom släta vita väggar och ekparkett.

Atmosfären är lugn och trivsam på havsnära läge. Här bor vi bekvämt och bra med fina grönområden och promenadstråk alldeles utanför. Från den ljuvliga balkongen i söderläge kan vi förutom havet följa solens upp- och nedgång, samt se konturerna av Danmark. Havsutsikt ges också från köket och vardagsrummet. Inpå knuten finns Friskis & Svettis, Dragörkajen, Fiskrökeriet, småbåtshamnen och Limhamns Sjöstad. Limhamns centrum och Sibbarps bad och camping nås bekvämt till fots. Till Malmö C och Hyllie går frekventa stadsbussar. Detta är ett boende för den som vill ha livskvalitet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna