Kalkbrottet / Limhamn, Limhamn

Kalkstensvägen 8

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

3:a vid Kalkbrottet med två uteplatser

Välplanerad marklägenhet i skönt sydväst läge med två uteplatser. Ljus lägenhet med vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum i bra storlek, helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i både skjutdörrsgarderober och rymlig klädkammare.

I området vid Kalkbrottet finns denna välplanerade marklägenhet i skönt sydväst läge med två uteplatser, en som nås från vardagsrummet och en från det större sovrummet. Perfekt att ha två alternativ så man kan följa solen under dagen! Ljus lägenhet med rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning, här har man plats till både generös soffa och matgrupp. Snyggt stilrent kök från HTH med vita luckor, bänkskiva i svart granit och svart kakel. Ett kök med gott om förvaring och arbetsytor. Matplatsen är väl tilltagen och har plats för 4-6 personer runt bordet och fint ljusinsläpp från det stora fönstret och utgången till uteplatsen i söder. Bostaden har två sovrum, båda med plats för dubbelsäng, och det större har en skjutdörrsgarderob och utgång till uteplatsen i västerläge. Helkaklat badrum i sobert vitt och grått med badkar och tvättmaskin och torktumlare. Hallen är rymlig och har gott om förvaring i både skjutdörrsgarderob längs ena långväggen och stor klädkammare.

Med detta boende medföljer en unik möjlighet att via medlemskap ta del av grannföreningens livsstilskoncept som erbjuder stor lounge där man sitter och äter medhavd mat och dryck i vacker miljö, bibliotek, biograf, vinkällare, gym & spa, utomhuspool m.m. Läs mer om detta härliga erbjudande "Livsstilskoncept Kalksten Park Spa" bland Dokument.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna