Kalkbrottet / Limhamn, Limhamn

Hattsnäcksgränd 3

Såld
  • 3 rum
  • 100 kvm
  • Bostadsrätt

Gaveltrea med underbar vy mot Kalkbrottet. Mycket låg avgift!

På fjärde vån finner vi denna rymliga 3:a med inglasad balkong med härlig vy mot Kalkbrottet. Stora sociala ytor med fönster i sydväst, två sovrum i bra storlek, helklaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter samt gästtoalett och walk-in closet. En bostad med mycket låg avgift!

Precis intill Kalkbrottets kant finner vi denna rymliga 3:a ( registrerad som en 4:a i föreningen) på vån 4 med en helt underbar utsikt från alla rum. Stort vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats och utgång till inglasad balkong i sydväst. Vitt kök med mörk granitbänk, vitt kakel och bra med arbetsytor samt matplats för det större sällskapet. Två sovrum med plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderober. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin och torktumlare. I den väl tilltagna hallen finns en gästtoalett och gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob samt walk-in closet. Alla fönster har exklusiva persienner.

Lägenheten har mycket låg avgift då den endast har andelstal 2 och belastas inte av andelstal 1, detta innebär att den som har nyttjanderätten av denna lägenhet inte är med att betala föreningens lån (räntor och amortering).

Mer om mäklarna