Gamla Limhamn, Limhamn

Älggatan 48C

Såld
  • 4 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Genomgående 4:a mitt på Limhamn med västerbalkong och två badrum!

Välkommen till denna charmiga 4:a belägen mitt på Limhamn. Med 82 kvadratmeter och fyra rum och kök samt två badrum har du allt du behöver för bekvämt boende. Bostaden är genomgående och belägen en halvtrappa upp utan direkt insyn samt har en stor och solig balkong i västerläge. Dessutom har lägenheten gott om förrådsutrymmen, hela fyra källarförråd.

Lägenheten är från början två lägenheter som har slagits ihop till en. Detta gjordes 2019-20 och då renoverades delar av lägenheten med bl.a. ett nytt badrum, nya parkettgolv och nya ytskikt. Lägenheten är välplanerad och välskött med mycket ljusinsläpp. Bostaden har två sovrum, matsal/sovrum, vardagsrum, kök och två badrum. Du välkomnas av en rymlig och ljus hall med avhängning för ytterkläder, och i anslutning till hallen finns det ena badrummet. Köket är rymligt och har gott om förvaring och plats för köksbord. Intill köket ligger det första sovrummet med fönster mot öster och gården. Vardagsrummet är rymligt och härifrån når man balkongen som ligger mot soligt västerläge. Vidare kommer man in i den delen som tidigare var en egen lägenhet som är renoverad 2019-20. Här finns ett matsalsrum som med fördel kan göras om till sovrum, nyrenoverat helkaklat badrum och ett arbetsrum. Renoveringen är hantverksmässigt gjord och lägenheten är mycket välskött.

Utöver lägenhetens fördelar ligger lägenheten mitt på Limhamn som har mycket att erbjuda. Du har närhet till affärer, grönområden och vackra stränder. Dessutom finns det bra skolor och restauranger i närheten för att göra vardagen enkel och bekväm. Här finns även bra med kommunikationer till Malmö centrum och Hyllie station.

Här bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta. Missa inte denna chansen!

Mer om mäklarna