Annetorp, Limhamn

Söderåsgatan 95, 21617 Limhamn

Såld
  • 4 rum
  • 104,5 kvm
  • Radhus

Brf-radhus med stor insynsskyddad trädgård och uterum på barnvänligt läge i populära Limhamn!

Här finns allt man kan önska, ett boende som passar de flesta på ett barnvänligt område med närhet till bra skolor och kommunikation. Stort uterum och garage som ingår är två av många fördelar. Stora delar av huset är renoverat 2023 med kök, bredspacklade och målade väggar. Nytt badrum från 2019.

Ett trivsamt boende i två plan på bilfritt område där husen är byggda runt mysiga innergårdar med lekplats och grönska. Välplanerad genomgående bostad som ligger på en hörna med en stor uppvuxen trädgård och ett stort uterum. Trädgårdens pärla är ett fantastiskt magnoliaträd som blommar praktfullt på våren. Med fördel når man huset från Söderåsgatan genom en grind till trädgården. 2023 renoverades stora delar av huset med bl.a. kök, bredspacklade och målade väggar, nya lister, sprutlackerade innerdörrar, nya fönsterbänkar, nya vägguttag och strömbrytare samt jordfelsbrytare. I det stora vardagsrummet som har öppen planlösning med köket får man ledigt plats med både soffa och matgrupp för det större sällskapet. Här når man även uterummet som är som ett extrarum och kan utnyttjas stora delar av året. Rymligt kök med med ny lackerade luckor i vitt. På nedre plan finns även ett renoverat badrum från 2019 med dusch. På övre plan finner vi tre sovrum, två mot norr och ett mot öster, alla i bra storlek . Här finns även ett stort badrum med badkar.
På Annetorp bor du vid ett av Limhamns bästa lägen med centrala Limhamn, välrenommerade för- och grundskolor och lekplatser inom gångavstånd. På andra sidan Annetorpsleden kan man promenera runt Kalkbrottet och njuta av naturen, här finns även den nya stadsdelen Elinegård med stor mataffär. Småbåtshamnen och Sibbarps badbryggor ligger en cykeltur bort och Emporia med shoppingmöjligheter finns även den en cykeltur bort från bostaden. Tillgång till bra kommunikationer så som buss, tåg via Hyllie och snabb utfart till inre- och yttre Ringvägen samt Öresundsbron, som man når på några minuter med bil. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo bekvämt och med god livskvalitet.
Välkommen hem!

Mer om mäklarna