Kolmården - Torsviken, Kolmården

Koriandervägen 3A

Såld
  • 5 rum
  • 120 kvm
  • Bostadsrätt

Fri avgift första 12 månaderna! Idylliskt och nybyggt parhus i Torsviken, Kolmården

Fri månadsavgift de första 12 månaderna!

Fri månadsavgift under de första 12 månaderna!
Detta nybyggda bostadsrättsparhus, beläget i Torsviken i Kolmården, har ett rogivande och naturnära läge med tillhörande tomtmark om ca 378 kvm med både altan och balkong, samt egen biluppställningsplats på entrésidan med plats för två bilar. Under det första året bor du fri från månadsavgift, och efter det är månadsavgiften reducerad till 6 518 kr, t.o.m. 2025-02-28.

Boytan om 120 kvm är väldisponerad på två plan med tre sovrum, med möjlighet till fyra om så önskas. Entréplanet har golvvärme och innehåller bl.a. ett högkvalitativt kök från HTH med maskinell utrustning från Siemens. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som ger plats för både matbord och soffgrupp. Härifrån nås altanen och tomten med gräsytor och gott om utrymme för grillkvällar och barnlek. Vardagsrummets braskamin ger såväl värme som mysfaktor under svala vårkvällar. På entréplanet finns även ett helkaklat duschrum samt en separat tvättstuga. Övre plan innehåller hemmets tre sovrum, ytterligare ett duschrum samt allrum med utgång till den stora balkongen. Bostaden håller en trivsam och gedigen standard genomgående med kvalitativa materialval och en tilltalande, modern disponering. De generösa fönsterpartierna ger ett rikligt ljusinsläpp och en känsla en rymd.

Torsviken har ett lugnt och naturnära läge i Kolmården, ca 10 minuters bilfärd från Norrköping. Otroligt barnvänligt med lågtrafikerade gator och närhet till badplats i Torsjön, promenader i skogen samt ca 2 km till Krokek med flertalet förskolor, skolor, restauranger och mataffär. Med braskamin, altan, balkong, egen parkeringsyta och genomgående hög kvalitet erbjuds allt du kan tänkas önska! Välkommen hem!

Mer om mäklarna