Klövsjö Katrina, Klövsjö

Missionsvägen 3C

Såld
  • 4 rum
  • 56 + 8 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen hem till Missionsvägen och BRF Katrina!

Ett mysigt boende på 56 kvadratmeter med fyra bäddar finns till salu på gångavstånd till både alpin och längdskidåkning i Klövsjö skidområde.

Stugan ingår i en bostadsrättsförening belånad med blott 50 tkr per bostad. Därmed har bostaden endast 1 400 kr i månadsavgift. Här finns två sovrum, en trevlig storstuga med fullt utrustat kök. Det finns två sovrum med totalt fyra sovplatser. Bostaden har två badrum med dusch varav det ena har bastu. Ett stort plus är den väl tilltagna hallen som rymmer kläder och utrustning för alla fjällvärldens aktiviteter.

Med sitt läge är bostaden toppen, endast en kort promenad till fots från skidbackarna, längdspåret ligger en kort promenad bort. Bostaden har ett mysigt lite avskilt och lugnt läge.

Stugan säljs delvis möblerat med de möbler som syns på bilderna exklusive personliga tillhörigheter.

Det finns flera möjligheter för den som vill göra om eller bygga till bostaden.
- Flera andra bostadsrätter i föreningen har byggt ut 14 kvm och därmed fått större storstuga och större sovrum på loftet.
- Andra har använt en del av den stora hallen till att inreda ett extra sovrum med våningssäng och ingång från trappan.
- Den nya detaljplanen för området ger dessutom möjlighet att bygga komplementbyggnad till husen.

Vid Klövsjös skidanläggning finns flera restauranger och sportshoppar. I närbelägna Klövsjö by finns mataffär, bageri samt för- och grundskola.

Vinteraktiviteter är givna, alpin- och längdskidåkning, skoteråkning. Sommaraktiviteter utgörs av vandring och löpning i skog och på fjäll samt paddling och om vädret tillåter det bad i antingen närbelägna Svartåstjärn eller Klövsjön intill Klövsjö by.

Utöver detta har stugan ett av de bästa lägena för se norrsken då området inte har distraherande gatubelysning.

Mer om mäklarna