Klövsjö Katrina, Klövsjö

Lars väg 8B

Såld
  • 4 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen hem till en bostadsrätt i fristående stuga i Klövsjö!

Stugan ingår i en obelånad bostadsrättsförening och har tack vare det endast 1 806 kr i månadsavgift. Här finns tre sovrum, fin luftig storstuga med takhöjd ända upp till nock, ett mysigt loft som kan användas för ytterligare sovplatser vid behov och givetvis badrum med bastu. Huset är uppfört i planktimmer med snygga synliga knutar både inom och utomhus. Utvändigt är huset laserat i mörkbrunt, inuti är det vitlaserat, det har mycket fjällkänsla! Ett hus att trivas i oavsett om det används som fritidsboende eller som permanentboende.

Stugan säljs delvis möblerat enligt överenskommelse, fråga mäklaren för mer info.

Läget är toppen, endast en kort promenad till fots från skidbackarna, längdspåret ligger intill tomtgränsen men stugan ligger ändå på ett lite avskilt och lugnt läge. Från stugan har du utsikt både mot skidbackarna i Klövsjö samt mot Klövsjö by.

Vid Klövsjös skidanläggning finns flera restauranger och sportshoppar. I närbelägna Klövsjö by finns mataffär, bageri samt för- och grundskola.

Vinteraktiviteter är givna, alpin- och längdskidåkning, skoteråkning. Sommaraktiviteter utgörs av vandring och löpning i skog och på fjäll samt paddling och om vädret tillåter det bad i antingen närbelägna Svartåstjärn eller Klövsjön intill Klövsjö by.

Utöver detta har stugan ett av de bästa lägena för se norrsken då gatan inte har distraherande gatubelysning.

Mer om mäklarna