Kista, Kista

Skagafjordsgatan 5

  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 795 000 kr
Månadsavgift: 3 823 kr/mån

Stilren trea högt upp i populära Kista gård!

Nu har jag äran att förmedla denna trea till pärla i populära Kista Gård. Bostadens utmärkta planlösning bjuder på två stora sovrum, där master bedroom även har gott om förvaringsutrymme tack vare de stora garderoberna som ingår.

Vardagsrummet är bostadens hjärta och ger många soltimmar då bostaden ligger högt upp i byggnaden och har generöst med fönsterpartier längst med ena väggen. Den delvis öppna ytan mellan kök och vardagsrum ger dig möjligheten att enkelt ta dig mellan båda rummen utan att behöva gå in och ut ur ett rum, perfekt för både barnfamiljer men också sociala tillställningar. Köket har stor side by side kyl och frys, micro, spishäll och ugn, allt för den kräsne i köket.

Det stilrena badrummet med svart kakel och ljusa klinkers på väggarna andas lyx och modernitet. Självklart ingår högklassiga vitvaror som tvättmaskin och torktumlare från Bosch.
Den inglasade balkongen är både mysig och ger gott om ljusinsläpp. Nås via vardagsrummet.

I månadsavgiften ingår kallvatten, grundvärme, tvättstuga och lägenhetsförråd och bredband/TV/telefoni via Comhem/Tele2!

Området
Skagafjordsgatan ligger på bekvämt gångavstånd till Kista Galleria där du hittar all tänkbar, shopping, service och restauranger. Med tunnelbanan når du Stockholms innerstan på endast 12 minuter. Populära Kistagårdsparken och ett flertal förskolor ligger alla inom området, vilket bekräftar bilder på ett barnvänligt område.

För mer information, vänligen kontakta mäklaren!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kista, Kista

Skagafjordsgatan 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 770 000 kr
  • 2 770 000 kr Budgivare 1 2023-08-23 18:44
  • 2 750 000 kr Budgivare 1 2023-08-22 12:07