Kista C, Kista

Kastrupgatan 10, Vån 2 (039/1203)

Såld
  • 3 rum
  • 79,5 kvm
  • Bostadsrätt

Här presenterar jag nu denna perfekt planerade trea om 79,5 kvm i populära Brf Brandsö! Här erbjuds ett boende utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och är genomtänkt. Stor möblerbar balkong som ligger inåt den mysiga innergården. Här finns tillfälle för er att skapa ert nästa drömboende. Kan det vara ni som flyttar in här i vår? Välkomna att stiga på!

Vi kliver in och välkomnas av den ljusa entréhallen som erbjuder gott om plats för avhängning av kläder och skor. Intill entréhallen hittar vi bostadens rymliga badrum som erbjuder bland annat badkar samt tvättmaskin. Bostadens hemtrevliga kök har allt som efterfrågas med bra förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor på fin arbetsbänk i rostfritt utförande. Här finns plats för matbord för 4-6 personer intill stort fönsterparti. Vidare har vi det luftiga och härliga vardagsrummet som badar i fint ljus från stora fönsterpartier i två väderstreck. Här finns även utgången till balkongen.

Bostadens två sovrum är båda harmoniska och utan insyn. Master bedrom har fina ljusa väggar och erbjuder gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Det mindre sovrummet ligger i anslutning till hallen och lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor? Ta tillfället i akt och låt fantasin flöda för att skapa ett ert egna drömboende.

Brf Brandsö är en mycket populär och stabil HSB-förening bildad 1976. Husen som föreningen disponerar är högt belägna endast ett stenkast från Kista Galleria och byggdes 1977 och består av totalt 230 lägenheter och ett antal lokaler för uthyrning. I föreningen ordnas ofta städdagar, fester vilket har gett en bra gemenskap och sammanhållning i området.

För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki, 076-640 50 01!

Mer om mäklarna