Kista C, Kista

Kista alléväg 33

Såld
  • 4 rum
  • 89,5 kvm
  • Bostadsrätt

Gavellägenhet sällan till salu!

Nu har jag äran att förmedla en efterlängtad bostad som sällan är till salu på populära Kista Alléväg 33, bara ett stenkast från Kista Galleria.
Denna välplanerade fyra ligger högt upp i fastigheten vilket ger dig generöst med ljusinsläpp över hela dagen.
Hela bostaden bjuder på ljusa ytskikt och ekparkett i samtliga rum. Badrummet har fint mörkt kakel på golvet och ljusa klinkers på väggarna. Här har du även tvättmaskin och en ny modern torktumlare samt golvvärme. Ett bonus är vädringsfönstret som även ger ett härligt ljusinsläpp.

Bostadens hjärta är den stora och öppna ytan mellan kök och vardagsrum vilket ger dig en härlig rymd och möjlighet att möblera efter eget behag. På förmiddagen kan du njuta av det soldränkta köket, eller varför inte öppna den franska balkongen och njuta av solen direkt? Annars har du energieffektiva 3-glasfönster som håller såväl kyla och ljud ute och isolerar värmen inne i bostaden. På denna stora yta får du plats med matbord för minst sex personer, arbetsyta, soffa, tv-bänk och annat du kan tänkas behöva. Här har du även en helt ny spis från februari 2022.

Master bedroom bjuder på garderober längst med hela ena väggen. Här har du också plats för en stor dubbelsäng och övrig möblemang som skrivbord om så önskas. De övriga två sovrummen når du enkelt via vardagsrummet. Även här har du självklart ekparkett i rummen.

Övriga utrymmen i denna fantastiska bostad är den mysiga balkongen som är vänd mot den lugna innergården och ger dig härlig eftermiddagssol samt klädkammaren som ligger i anslutning till hallen. Du har även ett eget förråd samt tvättstuga i samma byggnad.

Området
Kista Alléväg ligger på bekvämt gångavstånd till Kista Galleria där du hittar all tänkbar, shopping, service och restauranger. Med tunnelbanan når du stockholms innerstan på endast 12 minuter. Populära Kistagårdsparken och ett flertal förskolor ligger alla inom området, vilket bekräftar bilder på ett barnvänligt område.

För mer information, vänligen kontakta mäklaren!

Mer om mäklarna