Kista C, Kista

Skagafjordsgatan 3

Såld
  • 2 rum
  • 57,5 kvm
  • Bostadsrätt

Superfräsch tvåa med egen uteplats!

*Kontakta mäklaren för privatvisning 076-6066380*

Varmt välkommen till en av Kista Gårds allra fräschaste och större tvåor där bredband ingår i avgiften! Med sina 57 välplanerade kvadratmeter har du allt du behöver för att öka trivseln.
När du kommer in i bostaden nås du av en hall som ger dig generöst med möjligheter att skapa egna förvaringsmöjligheter. Det stilrena badrummet med snygg kakel och klinkers når du direkt via hallen. Här har du tvättmaskin från 2021 och torktumlare , rymliga luckor samt avhängningsbord.

När du fortsätter in i bostaden till vänster slås du av sovrummets rymd och ljusinsläpp. Här har du plats för en större dubbelsäng och övriga möbler som egen arbetsyta och sminkbod. Du har även garderober längst med hela väggen som ger dig gott om förvaringsutrymmen.

Vardagsrummet är bostadens hjärta med dess ljusa nymålade väggar och ekparkett. Här har du ljusinsläpp från två väderstreck samt gott om utrymme att möblera efter eget behag. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger hela bostaden rymd och yta som uppskattas. Just köket har varit populärt och omtyckt av säljarna, där de kan använda alla modern utrustning och samtidigt kunna ha en överblick över vardagsrummet.

Bostaden ligger en trappa upp från porten och markplan från andra hållet vilket betyder att du har lyxen att få en egen uteplats! Du behöver inte heller bry dig om rabatten eftersom föreningen ansvarar för att den alltid är i gott skick! Du har även ett eget förråd i källaren.

Mer om mäklarna