Akalla, Kista

Sibeliusgången 38

Såld
  • 2 rum
  • 45 kvm
  • Bostadsrätt

Unna dig drömboendet med hisnande utsikt på Sibeliusgången!

Välkommen till denna fantastiska tvårumslägenhet där värme, vatten och internet ingår i avgiften och som bjuder på en spektakulär vy från höjden. Belägen på Sibeliusgången erbjuder denna bostad en utsikt du kan njuta av med milsvida vyer över den vackra omgivningen!

Bostadens badrum har genomgått en imponerande renovering. Här finner du en stilren design med moderna detaljer och högkvalitativa materialval.

En öppen planlösning ger lägenheten en känsla av rymd och ljus. Här får du gott om utrymme att inreda efter din smak och skapa en plats för trivsel och umgänge. Vardagsrummet smälter samman med köket, vilket gör att du kan laga mat samtidigt som du socialiserar med dina gäster eller familj. Den stora fönsterfronten öppnar upp för ännu mer ljusinsläpp och en storslagen utsikt över omgivningen.

Sovrummet är rymligt och erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning. Med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler blir detta rum en plats där du kan sova gott och vakna upp utvilad varje morgon. L

Denna lägenhet tillhör den välskötta bostadsrättsförening Porkala 249 som erbjuder trygghet och bekvämlighet. Här får du tillgång till gemensamma utrymmen och faciliteter såsom tvättstuga, cykelförråd och festlokal. BRF:ens goda ekonomi och låga avgifter ger dig en stabil boendesituation och möjligheten att njuta av ditt hem utan onödiga bekymmer.

Missa inte chansen att förvärva denna drömlägenhet på Sibeliusgången. Med sin höga position, nyrenoverade badrum, öppna planlösning, stora sovrum och fördelaktiga BRF är detta en unik möjlighet du inte vill missa. Kontakta mäklaren idag för att boka en visning och upplev själv magin i detta fantastiska boende!

Mer om mäklarna