Greby, Kimstad

Grebyvägen 33

Såld
  • 1 rum
  • 29 kvm
  • Bostadsrätt

"MYSIG ENRUMMARE MED EGEN UTEPLATS!"

Välkommen till Grebyvägen 33! En ljus enrummare med en egen, underbar uteplats och med en fantastisk utsikt över grönskande områden!

Insidan erbjuder smart planerade kvadratmeter, inklusive ett rymligt vardagsrum där du har plats för soffa, säng och ett mindre matbord. Hallen är utrustad med garderober och det finns även ett fräscht duschrum samt ett praktisk kök. Denna lägenhet är perfekt för dig som älskar att koppla av utomhus på din egen uteplats och vid behov kan du enkelt skugga dig under den bekväma markisen när solen blir för intensiv.

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi och omges av vacker natur. Månadsavgiften inkluderar värme, vatten, grundutbud kabel-TV, bredband samt hushållsel.
Föreningen erbjuder bekvämligheter som en modern tvättstuga och ett förråd tillhör lägenheten. Dessutom har medlemmarna möjlighet att boka en prisvärd övernattningslägenhet för sina gäster, endast 100 kr per natt eller 500 kr per vecka.

Kimstad är strategiskt beläget, bara en kort bilresa från både Norrköping och Linköping. För de som föredrar kollektivtrafik finns en bekväm pendeltågsstation inom räckhåll. Om du behöver ytterligare service finns Skärblacka bara några kilometer bort. Där hittar du matbutik, vårdcentral, bageri, gym och flera restauranger.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna