KÄVLINGE

Slåttervägen 39

Såld
  • 3 rum
  • 96 kvm
  • Bostadsrätt

Radhus med uterum i populärt område

Välkommen till Slåttervägen 39! Ditt drömradhus i hjärtat av ett eftertraktat område! Detta hem imponerar med en smart och flexibel planlösning, skräddarsydd för moderna familjer och livsstilar. Den nuvarande ägaren har satt sin prägel på detta radhus genom att öppna upp mot det tredje sovrummet, vilket skapar en imponerande gemensamhetsyta. Från en trea till en fyra, här kan man sätta upp en vägg igen för att åter igen göra det till en fyra. Här möts du av ett rymligt allrum, med gott av sydvästligt solljus som strömmar in genom flera fönster. Detta ger en inbjudande atmosfär och skapar en ljus och öppen känsla.

Uterummet blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och fungerar som en lugn oas där du kan njuta av ditt morgonkaffe eller bjuda in vänner för trevliga sommarkvällar. Trädgårdstäppan, som gränsar mot allmänningen, ger extra privatliv och skapar en vacker grönskande vy. Det härliga uterummet gör det enkelt att integrera ute- och inomhuslivet, vilket är perfekt för dem som älskar att njuta av naturen utan att behöva ge avkall på bekvämligheten av sitt eget hem.

Här finns bra kommunikation med buss till Kävlinge station där det går tåg till större städer som Helsingborg, Malmö och Lund. Med buss tar man sig också till Löddeköpinge och köpcentret Center syd.

Missa inte chansen att äga detta radhus och uppleva det bästa av både inomhus- och utomhusliv! Kontakta oss nu för att boka en visning och låt oss visa dig varför detta är den perfekta platsen att kalla hem.
Välkommen!

Mer om mäklarna