Katrineholm

Jägaregatan 25

  • 2 rum
  • 68,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 100 000 kr
Månadsavgift: 5 418 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Varmt välkommen till Jägaregatan 25

En välplanerad tvåa med hiss och en stor inglasad balkong i österläge, vilket är perfekt för en kopp kaffe i morgonsolen.

Varmt välkommen till denna stora tvåa som ligger på Öster i Katrineholm!

Lägenheten är välplanerad och det första du möts av är den stora och rymliga hallen som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Från bostadens sovrum når du den fina inglasade balkongen som ligger i österläge, vilket gör att du kan avnjuta din kopp kaffe där i morgonsolen. Köket i lägenheten är stort och har gott om skåp som gör att du får plats med dina köksredskap. Bostaden har ett stort vardagsrum & en klädkammare med goda möjligheter till förvaring. Det finns även en hiss i lägenhetshuset.

På entréplan hittar du bostadens egna förråd, den gemensamma tvättstugan, samt cykel och barnvagnsförråd. Föreningen har även ett övernattningsrum samt en föreningslokal. Innergården är ett rökfritt område som erbjuder frukter, grönsaker och goda bär under rätt årstider. Det finns ett garage med 38 platser som det är en separat kö för. Kostnaden för garageplats är 325 kr/mån.

Området som lägenheten är belägen i är nära till matbutiker, sjukhus, lekplatser och gångavstånd till Katrineholms centrum. Där det finns goda pendlingsmöjligheter med bra tågförbindelser.

Varmt välkommen på visning av denna lägenhet!

Boka visning

  • Bokad visning - vänligen anmäl er!

  • Bokad visning - vänligen anmäl er!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Katrineholm

Jägaregatan 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.