Kållered, Kållered

Streteredsvägen 1A

REDO™
  • 3 rum
  • 68,3 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 4 587 kr/mån

Trea i gott skick med bra läge

Välkommen till denna fantastiska trea på Streteredsvägen 1A i Kållered, en pärla du inte vill missa! Med sina generösa 68 kvadratmeter och smarta planlösning är den perfekt för den moderna livsstilen.

Här välkomnas man av en trevlig hall med plats för hatthylla och skoställ. Vidare finns två sovrum som erbjuder gott om plats för både avkoppling och förvaring. För extra förvaring finns här även ett förråd i lägenheten utöver det externa som man finner i källaren.

Det ljusa och fräscha köket lockar med sin moderna design och apparater, inklusive en side-by-side kyl och frys, diskmaskin, ugn, spis och tvättmaskin. Här finns även gott om plats för matbordet.

Vardagsrummet är en inbjudande plats att umgås med nära och kära, med generöst ljusflöde från balkongen i västerläge där du kan njuta av solnedgångar och grönska. Tack vare att lägenheten ligger på översta våningen och i ett privat läge kan du njuta av lugnet i din egen lilla oas.

Badrummet är komplett med helkaklade väggar och badkar för avkoppling efter en lång dag.

Föreningen är välskött med väldigt stabil ekonomi och erbjuder en trygg och bekväm boendemiljö. Dessutom har du allt du behöver så som livsmedelsbutik, gym, frisör och bibliotek endast ett stenkast bort på Kållered Centrum.

Utöver närheten till de fina naturområdena i Kållered finns dessutom Kållereds station för pendling till Göteborg för arbete eller nöje, vilket gör denna lägenhet till det perfekta valet för den som söker både komfort och bekvämlighet. Missa inte chansen att uppleva det bästa av Kållered i denna underbara bostad - kontakta oss redan idag för att boka din förhandsvisning!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kållered, Kållered

Streteredsvägen 1A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.