Kållered

Hultavägen 23

REDO™
  • 3 rum
  • 74,5 kvm
  • Bostadsrätt

Modern trerumslägenhet på eftertraktade bottenvåningen!

Välkommen till denna charmiga trerumslägenhet på Hultavägen 23 belägen i ett lugnt område med begränsad trafik. Lägenheten ligger på den eftertraktade bottenvåningen med en mysig uteplats! Med en totalyta på 74,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en ljus och välkomnande atmosfär som skapar ett härligt hem.

Lägenheten består av tre rum och ett modernt kök som tillsammans ger er en välplanerad och funktionell layout. Den inbjudande hallen hälsar dig välkommen och ger gott om plats för förvaring. Köket är renoverat för bara några år sedan och har generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt en trevlig matplats där du enkelt kan uppskatta måltiderna tillsammans med nära och kära. Köket ansluter även till den välutrustade tvättstugan. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder in till avkoppling och socialt umgänge med familj och vänner. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en luftig känsla. Bostaden erbjuder två generösa och mysiga sovrum som har gott om plats för både garderober, säng och tillhörande sängbord. Här kan du i lugn och ro koppla av och återhämta dig. I anslutning till hallen ligger även det rymliga badrummet som är både stilrent och modernt. Altanen nås direkt från vardagsrummet och utgör en perfekt plats för en lyckad grillkväll. Här kan du fånga solen under större delen av dagen. Varför inte njuta av ditt morgonkaffe i förmiddagssolen på framsidans uteplats, där du dessutom har möjlighet att plantera blommor och påta i trädgården.

HSB BRF Tulebo är en välskött och engagerad förening med en stark gemenskap. Här finns fina bekvämligheter för hela familjen och barnen kan roa sig på någon av de tre lekplatserna. Området kring Hultavägen erbjuder en blandning av bekvämligheter och naturskön miljö. Med närhet till olika faciliteter är det en idealisk plats att bo på. Inom bekvämt avstånd från Hultavägen finns Kållered Centrum, med ett brett utbud av butiker och restauranger. För de som är beroende av kollektivtrafik ligger hållplatser och stationer inom räckhåll, vilket ger möjlighet att enkelt ta sig till andra delar av staden. För dem som söker avkoppling och natur finns grönområden och sjöar i närheten, inte minst Tulebosjön som är en barnvänlig badplats med både sandstrand och gräs. Sammanfattningsvis erbjuder området kring Hultavägen en balans mellan stadsliv och natur som ger invånarna en bekväm livsstil.

Välkommen hem till denna trivsamma och välskötta bostad på Hultavägen 23!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kållered

Hultavägen 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.