Vättersnäs, Jönköping

Solvägen 7

Såld
  • 2 rum
  • 58,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad lägenhet på sjönära läge!

På idylliska och lugna Solvägen 7 är denna härliga lägenhet belägen. I dagsläget nyttjas bostaden som två rum och kök. När du kliver innanför tröskeln möts du av en trevlig och välplanerad lägenhet med ljusa ytskikt, härligt ljusinsläpp och utmärkt planlösning och stora sociala ytor.

Bostaden utgörs av ett ljust vardagsrum som angränsar till, ett fint och praktiskt kök, ett sovrum samt ett badrum. Dessutom finns det en rymlig inglasad balkong där man kan sitta och blicka ut över Vättern!

Brf Ungkarlen är en välskött förening med låga avgifter, god ekonomi och en väl omhändertagen fastighet. Här i Vättersnäs är det lätt att trivas och läget på Solvägen är ett av de bästa i området. Här bor du naturnära med Vättern som närmsta granne. Badplats och lekplats ligger en kort promenad bort och för den aktiva finns härliga promenadstråk i närheten. Dessutom finns nu en trappa direkt utanför fastigheten ner till Vättern. I området finns härliga grönområden och bra kommunikationer - perfekt för dig som vill bo centralt och naturnära!

Mer om mäklarna