Väster, Jönköping

Lasarettsgatan 5A

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

PÅKOSTAD GAVELTREA I POPULÄRA HÄLSAN

Nu ges möjlighet att förvärva en mycket fin och påkostad trerummare i populära Brf Hälsan.
Med ett finfint läge med adress Lasarettsgatan finner Ni här ett lugnt och stillsamt boende trots dess centrala läge. I absolut närhet erbjuds apotek, livsmedelsbutik, vårdcentral samt goda busskommuniktaioner.

Interiört har den här lägenheten allt man kan önska. Helkaklat och renoverat badrum med tvättsektion, stort kök från HTH med exklusiv granitskiva samt välutrustad maskinpark, två sovrum i bra storlek samt en balkong i härligt västerläge. Lägg där till både klädkammare och flertalet garderober och ni har en utmärkt bostad för både unga paret och pensionären. Genomgående likadana golv i hela bostaden. Ytskikten är ljusa vilket tillsammans med bostadens gavelläge borgar för ett ljust och fint hem.

Brf Hälsan är en stor och mycket välskött förening som förvaltas av Riksbyggen. Under senare år har flertalet stora och tunga renoveringar genomförts. Tak, fasad och solceller. Bilen parkerar ni i föreningens stora garage som innefattar nästan 200 platser. Fiber och digital-tv är redan inkluderat i månadsavgiften så där tillkommer inga dyra extrakostnader.

Detta är en kommande försäljning. Kontakta handläggande fastighetsmäklare Carl-Johan Åkesson för mer information.

Mer om mäklarna