Väster City, Jönköping

Oxtorgsgatan 16

Såld
  • 3 rum
  • 73 kvm
  • Bostadsrätt

RENOVERAD DRÖM-TREA MED BALKONG I VÄST - HISS I BYGGNADEN!

Välkomna till Oxtorgsgatan 16 och ekonomiskt stabila Riksbyggens Brf Jönköpingshus nr 13!

Ta hissen upp till våning 4 av 6 och syna en 3 rok om 73 kvm i ypperligt skick! Bostaden genomgick en totalrenovering 2016 - vad sägs som ett vitlaserad parkettgolv genomgående i bostaden som samspelar med vita väggar och inbyggda spotlights, ett helkaklat badrum i tidlösa kulörer samt ett fullutrustat kök i modern design! 2018 lades även ett mönstrat klinkergolv i hallen in med golvvärme. Köket har under året fått en ny kyl och frys i helhöjd samt en vinkyl! Balkongen är vänd mot väster där kvällssolen gärna avnjutes. Som komplement finns även loftgången med sittmöjligheter i öst samt innergården med grillmöjligheter. Ta ej för givet att elen drogs om med nya uttag och strömbrytare 2016. I källaren finns ett gallerförråd, cykelgarage samt tvättstuga. Månadsavgiften sänktes nyligen till 3 762 kr där värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler, källarförråd, trappstädning samt gårdsskötsel ingår! Fiber finns!

Riksbyggen Brf Jönköpingshus nr 13 är en stabil förening från 1987 som har 27 bostadsrätter och 1 lokal. Fönsterbyte gjordes (-10) och hissbyte stod klart hösten (-20). Kommande åren skall även nya säkerhetsdörrar sättas in, fönsterbyte mot innergården samt fasad renoveras. Kösystem på föreningens 21 st parkeringsplatser.

Att bo på Väster innebär gångavstånd till allt vad centrala Jönköping har att erbjuda i form av matbutiker, service, butiker, restauranger, Munksjön, Högskolan, resecentrum m.m. Torghandeln på Västra torget ligger ett stenkast bort.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna