Väster City, Jönköping

Lagermansgatan 17

Såld
  • 5 rum
  • 144 kvm
  • Bostadsrätt

Torgets bästa våning?

Välkomna till Lagermansgatan 17, belägen precis intill Västra Torget med gångavstånd till allt som stadens centrum har att erbjuda.

Nu finns möjlighet att förvärva en av centrala Jönköpings mest eftertraktade våningar. Bostaden består av fem rum och kök fördelade på 144 välplanerade kvadratmeter och är belägen högst upp i huset med med större takterrass från vilken man överblickar hela "Väster". Här finner man även stort vardagsrum i vinkel med öppen planlösning mot rejält kök och matplats, inglasad västerbalkong med utsikt mot Stadsparken, större allrum/matsal, tre sovrum i bra storlek samt dubbla helkaklade badrum - allt i gott skick. Med andra ord är bostaden perfekt för den som vill flytta in direkt och njuta av ett optimalt boende.

Lagermansgatan 17 är del av HSB BRF Torget (uppförd 2014) som är en stabil och mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad och goda hyresintäkter från uthyrning av garagevåning. Såväl teknisk som ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Föreningen har en 30-årig underhållsplan, där inga större åtgärder planeras för de kommande åren.

På Västra Torget erbjuds en härlig mix av nöjen för alla åldrar. Huvudnumret är lördagens torghandel som drar stor publik varje vecka, tack vara sitt rikliga utbud på allt från blommor till nybakat bröd samt färsk fisk och skaldjur. För den aktive ligger idrottshuset precis intill med möjlighet till flera olika aktiviteter. Kvällarna spenderas på någon av de mysiga kvarterskrogarna. Lägg till detta att perfekta kommunikationsmöjligheter, skola, förskola, vårdcentral, apotek samt livsmedelsbutiker finns i den absoluta närmiljön på gångavstånd.

Sammanfattningsvis är läget svårslaget och möjligheten att förvärva en likande bostad sker sällan, så missa inte detta unika tillfälle.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna