Väster city - Västra torget, Jönköping

Kapellgatan 27

  • 5 rum
  • 137 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 995 000 kr
Månadsavgift: 8 727 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

CITYVÅNING I ETAGE!

Välkommen till ditt nya hem på Kapellgatan 27 där varje detalj är noggrant utformad för att skapa en perfekt livsstil!

Stig in genom dörren och upplev en atmosfär som omedelbart känns varm och välkomnande. Detta är platsen där du kan njuta av givande stunder tillsammans med nära och kära utan att behöva lämna ditt eget hem. Den smarta planlösningen på entréplanet kombinerar ett elegant kök, vardagsrum och matsal till en enhetlig och harmonisk helhet. Här är varje kvadratmeter optimerad för sociala sammankomster och minnesvärda ögonblick.

Men det slutar inte där, detta hem erbjuder också en bekväm livsstil med ett badrum komplett med en rymlig duschkabin, samt praktiska tvättmaskin och torktumlare. Ett sovrum på entréplanet ger flexibilitet och utrymme för gäster eller familjemedlemmar. Och när solen skiner är det dags att dra ut till balkongen i söderläge och njuta av en fantastisk utsikt medan du låter dig själv koppla av i solens strålar.

Kliver du upp till övervåningen möts du av en ännu mer exklusiv upplevelse. Här väntar ett rymligt master bedroom, skapat för avkoppling och komfort. Med gott om utrymme för en stor säng och möblering efter dina önskemål, är detta en plats där du kan koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag.

För att ytterligare förhöja din livskvalitet har du ett förråd som kan omvandlast till walk-in closet där du kan organisera och förvara dina kläder och tillhörigheter på ett elegant sätt. Dessutom finner du ett lyxigt badrum komplett med en avkopplande badkar där du kan unna dig själv sköna spa-stunder i din egen bostad. Och inte nog med det ? såå finns även ett extra rum som för närvarande används som gym, men som kan omvandlas till ett ytterligare sovrum eller kanske en hemmakontorsyta, beroende på dina behov och önskemål.

Att bo i Brf Jullen innebär att du har förmånen att bo i en välskött förening med ett smidigt och bekvämt boende. Föreningen har genomfört flera stora renoveringar, vilket bidrar till en hög standard och trivsel i boendet.

I närområdet finner du ett brett utbud av välsorterade matbutiker med generösa öppettider, vilket gör det enkelt att handla det du behöver när det passar dig bäst. Dessutom erbjuds en fantastisk torghandel där du kan hitta färska och lokalt producerade varor.

För familjer med barn finns det lekplatser där barnen kan leka och ha roligt. De goda kommunikationerna gör det enkelt att ta sig runt i staden och utforska olika delar av området. Du har också nära till apotek och vårdcentral för din hälsa och välmående.

När det är dags för en paus eller en trevlig måltid finns det ett utbud av caféer och restauranger där du kan njuta av god mat och dryck i trevlig atmosfär. Sammanfattningsvis erbjuder Brf Jullen ett bekvämt och trivsamt boende med nära tillgång till allt du behöver för en bekväm vardag.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Väkommen på visning på Kapellgatan 27 vänligen observera att anmälan krävs för deltagande.

  • Väkommen på visning på Kapellgatan 27 vänligen observera att anmälan krävs för deltagande.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Väster city - Västra torget, Jönköping

Kapellgatan 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.