Torpa, Jönköping

Södergatan 6B

Såld
  • 1 rum
  • 31 kvm
  • Bostadsrätt

Charmig etta med nytt kök!

På Södergatan 6B på Torpa förmedlar vi nu denna charmiga etta! Bostaden erbjuder genomgående god standard med bland annat ett nytt kök ifrån 2021. Här råder harmoni med en sober färgsättning i skandinavisk stil. Vardagsrum och kök är väl separerade genom en rymlig passage/hall, vilket gör att bostaden upplevs som större än sina angivna kvadrat. Den här lägenheten bör upplevas på plats! Här är det bara att flytta in och njuta av tillvaron på rätt sida av stan! Allt detta i en solid förening med en väl underhållen fastighet såsom nyare fönster, tak och stammar!

På innergården finns även en gemensam uteplats som används fritt av föreningens medlemmar. Perfekt för en sommarkväll med vänner och grill! Parkering finns att tillgå på innergården för 500kr/månaden, separat kö.

Att leva och bo på Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 precis utanför fastigheten.

Mer om mäklarna