Torpa, Jönköping

Södergatan 6B

Såld
  • 1 rum
  • 41 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverat med balkong i söderläge på Torpa!

Välkomna till denna nyrenoverade lägenhet med en solig balkong i söderläge! Bostaden har genomgående nya ytskikt och ett helt nytt kök ifrån 2021. Den smarta planlösningen gör bostaden enkel att möblera och genomgående fönster från söder till norr ger ett fint ljusinsläpp. Det nya köket är väl avgränsat mot sovrum/vardagsrum och har gott om förvaring och arbetsytor. I köket finns även plats för matbord och gäster! Här är det bara och flytta in direkt och se fram emot solig vår på balkongen. Allt detta i en solid förening med en väl underhållen fastighet såsom nyare fönster, tak och stammar!

På innergården finns även en gemensam uteplats som används fritt av föreningens medlemmar. Perfekt för en sommarkväll med vänner och grill! Parkering finns att tillgå på innergården för 500kr/månaden.

Att leva och bo på Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 precis utanför fastigheten.

Här finns det möjlighet att överta bostaden fullt möblerad. En perfekt start för dig som börjar på JU inom kort!

Mer om mäklarna