Torpa, Jönköping

Södergatan 6A

  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 295 000 kr
Månadsavgift: 3 300 kr/mån

välkoma till södergatan på torpa!

Äntligen har vi möjlighet att förmedla denna fantastiska tvåa på Torpa med genomgående hög standard och balkong i söderläge. Denna stora tvåa om 68 kvadratmeter har en genomtänkt planlösning med stora sociala ytor. Här ryms både plats för matsal och vardagsrum i ett. Köket är modernt och erbjuder praktiska arbetsytor och gott om förvaring. Sovrummet som är placerat med fönster mot innergården erbjuder både lugn och rymd och är enkelt att möblera.

För den som önskar finns just nu möjlighet att överta befintlig p-plats på innegården med en
kostnad om 500kr/mån. På innergården finns även en gemensam uteplats som används fritt av föreningens medlemmar. Perfekt för en sommarkväll med vänner och grill!

Att leva och bo på Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 precis utanför fastigheten.

Välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Torpa, Jönköping

Södergatan 6A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.