Torpa, Jönköping

Gröna gatan 32B

  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 2 719 kr/mån

Ljus och fin tvåa i en av områdets bästa föreningar!

Välkomna till populära Gröna Gatan 32B och bostadsrättsföreningen Lyckan. Här erbjuds nu en ljus och härlig och tvårummare en halv trappa upp på våning ett utav tre mitt i hjärtat utav Torpa. Lägenheten är i gott skick och har varsamt nyttjas av sin nuvarande ägare. Lägenheten erbjuder ett kök med plats för matbord och gäster, ett rymligt vardagsrum med tillhörande balkong i västerläge. Sovrummet ligger intill entrén och har goda förvaringsmöjligheter via garderober. Badrummet är helkaklat i tidlösa färger. Sammanfattningsvis erbjud nu den perfekta tvåan som är direkt inflyttningsbar i en stabil förening med tilltalande månadsavgift!

Här bor man till en förmånlig boendekostnad med låg avgift där värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler och bredband via Tele 2, dubbla förråd, tvättstuga, gårdsskötsel ingår! Brf Lutan är en mycket välskött och ekonomiskt stabil förening med otroligt låg belåningsgrad. Föreningen förvaltas av Riksbyggen som sköter den dagliga driften både tekniskt samt ekonomiskt vilket ger en bekvämlig och trygg boendemiljö för föreningens medlemmar.

Att leva och bo på Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters cykelavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University). Föredrar man buss går linje 1 och 3 med närhet till fastigheten.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Torpa, Jönköping

Gröna gatan 32B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.