Torpa, Jönköping

Torpagatan 8B

  • 2 rum
  • 55,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 795 000 kr
Månadsavgift: 4 496 kr/mån

"Centralt boende med elegant charm på eftertraktade Torpagatan 8B"

Välkommen till din idealiska bostad på Torpagatan 8B, där bekvämlighet, elegans och avskildhet kombineras på ett fantastiskt sätt. Beläget centralt i Torpa/Söder, detta hem erbjuder en fristad av lugn och komfort samtidigt som det är nära till stadens liv och moderna bekvämligheter.

Denna fantastiska lägenhet på tredje våningen erbjuder inte bara ett ställe att bo på, utan en hel upplevelse. När du anländer hälsas du välkommen av en förening som stoltserar med välhållna fastigheter, där historisk charm möter moderna bekvämligheter. Det eleganta trapphuset tar emot dig med sina autentiska detaljer från 1930-talet, och innergården bjuder in till avkoppling och gemenskap med sina grönskande planteringar och grillplats.

Stig in i bostaden och låt dig genast förföras av dess tidlösa elegans och ljusets lekfullhet. Den rymliga layouten skapar en känsla av utrymme och möjligheter, där varje rum är noga planerat för att erbjuda både komfort och stil. Det generösa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge, medan det välutrustade köket inbjuder till kulinariska upplevelser och gemensamma måltider. Utforska det praktiska badrummet, där helkaklade ytor ger enkelhet och stil till varje morgonrutin och avkopplande stund.

Med sina massiva ekparkettgolv, diskreta accentväggar och djupa fönster som släpper in naturligt ljus, blir varje ögonblick i detta hem en ren njutning. Sovrummet är en fristad av lugn och ro, med gott om plats för en avkopplande natts sömn.

På den underbara balkongen kan du njuta av privat utsikt och solsken från tidig morgon till sen kväll.

Torpagatan 8B representerar inte bara en bostad, utan en livsstil. Med sitt privilegierade läge och sin oemotståndliga charm, är detta hemmet där drömmar förverkligas. Kom och utforska allt det har att erbjuda ? din nya början väntar här!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Torpa, Jönköping

Torpagatan 8B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.