Torpa, Jönköping

Ekgatan 5

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

När alla komponenter skapar ett attribut av bästa slag.

Välkommen till en bostadsdröm där vitlaserade brädgolv och generös takhöjd om 2,7 meter samspelar med modernitet och skapar ett attribut av bästa slag.

Andra våningen, perfekt för att slippa insyn och optimalt för att minimera antalet trappsteg.

Till sin yta 75 kvadrat, i utförande och upplevelse mångt mycket mer.

Vardagsrummet som förlängs av en generös söderbalkong bjuder in till plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbel och efterlämnar ändå en hel del svängrum.

Balkongen frontar visserligen rakt fram mot söder men de öppna gavlarna släpper även in solen generöst från öster och väster. Detta bidrar till sol från ca 10:00-20:30.

Sovrum i talet om 2, båda skulle förvisso rymma en dubbelsäng men det ena känns ändå som ett solklart masterbedroom med dess ytor, eleganta garderobssektion och de vackra dubbeldörrarna med glaspartier.

Såväl det helkaklade duschrummet/wc och det klassiskt vita köket renoverades för ett antal år sedan men utgör i sin kondition näst intill känslan av nytt.

Föreningens ekonomi; ja bara denna och husets läge är skäll nog att bosätta sig här.
Föreningen har en skuldkvot om ca 3200kr/kvm. Lånebilden är mycket låg och lånen är väl placerade med många år innan ny löptid skall ingås. En nybildad förening har ofta en skuldkvot om 14 000kr/kvm.

För att ta sig till bussen och livsmedelsbutik krävs 2 minuters promenad.
Till gym, relax/bastu mm tar Ni Er genom 15 trappsteg ner till källarplan.

För den som vill njuta av utemiljön utöver balkongen och den fina innergården med dess grillplats tar Ni Er till såväl stadsparken som Friaredalen på några minuters promenad.

Hoppas att vi se på visningen/Ellinor Särnborg

Mer om mäklarna