Torpa, Jönköping

Torpagatan 7B

Såld
  • 4 rum
  • 91 kvm
  • Bostadsrätt

VÄLPLANERAD FYRA MED DUBBLA BADRUM

På Torpagatan 7B erbjuds nu möjligheten att förvärva en mycket välplanerad och rymlig fyra med inglasad uteplats samt dubbla badrum.
Interiört finner Ni här ett mycket välplanerat boende med fina sociala ytor, dubbla helkaklade badrum, upp till tre sovrum samt ett välutrustat kök med fin maskinell utrustning.
Uteplatsen är inglasad vilket bidrar till längre nyttjande under året. Härifrån nås en liten grästäppa samt föreningens välskötta och skyddade innergård. Önskar man öppna upp för att få ett betydligt större sociala ytor är detta görbart. Se alternativ planritning.

Brf Söderport 3 uppfördes under 2007 och borgar för ett tryggt boende. I månadsavgiften inkluderas värme, vatten, digital-tv, fiberbredband, trappstädning, gårdsskötsel och bostadsrättstillägg.
För den som är bilburen parkerar man antingen i föreningens garage eller på gatan. I garaget har föreningen även låtit installera flertalet laddstolpar för elbilar. Garaget nås via hissen och det gör även det väl tilltagna och insynsskyddade förrådet.

Området är lugnt och attraktivt. Här bor man med en kort promenad till citykärnans utbud. I närheten finns även välsorterad matbutik, apotek, vårdcentral samt närhet till skola, förskola och fina promenadstråk.

Sammantaget ett optimalt planerat boende för den som ställer höga krav på både boende och omgivning.

Mer om mäklarna