Torpa, Jönköping

Norgårdsplan 10

Såld
  • 3 rum
  • 78,1 kvm
  • Bostadsrätt

GAVELTREA MED ETT FRITT LÄGE UTAN INSYN - INGLASAD VÄSTERBALKONG

Denna underbara 3 rok-lägenhet, belägen på tredje våningen av fyra, erbjuder det bästa av både komfort och bekvämlighet. Med en rymlig balkong i västerläge kan du njuta av solnedgångar och en fantastisk utsikt medan du kopplar av efter en lång dag.

Lägenheten är en del av en välskött bostadsrättsförening med en unik ekonomisk stabilitet, nästan inga lån och ett omsorgsfullt underhåll av fastigheterna. Här kan du bo med lugn i sinnet, veta att din investering är säker och att ditt hem är i toppskick.

För familjer är detta en drömplats. Torpas grundskola ligger bokstavligen direkt brevid bostadsbyggnaden, vilket gör det otroligt bekvämt för barnen att gå till skolan. Dessutom finns det gott om grönområden runt omkring för lek och rekreation.

Föreningen består av endast 21 lägenheter, vilket skapar en intim och trivsam atmosfär. Här känner du dig verkligen som en del av en gemenskap. På gården finns parkeringsmöjligheter och en separat garagekö, så att du alltid har en plats för din bil. Detta är oerhört praktiskt i en stad där parkeringsplatser kan vara svåra att hitta.

Sammanfattningsvis, om du letar efter den perfekta balansen mellan bekvämlighet, ekonomisk stabilitet och trivsel, då är denna 3 rok-lägenhet den idealiska platsen för dig. Missa inte chansen att bli en del av denna fantastiska bostadsrättsförening och äga din drömlya i en av stadens mest eftertraktade områden. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

Mer om mäklarna