Torpa / Söder, Jönköping

Gröna gatan 6

  • 1 rum
  • 39 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 450 000 kr
Månadsavgift: 2 396 kr/mån

PERFEKT FÖR DEN STUDERANDE!

Välkommen till Gröna Gatan 6 och ekonomiskt stabila HSB:s Brf Kronan!

Läge, läget och läge! Låg boendekostnad nära Högskolan! Slipp trapporna eller väntan på hissen för att snabbt och smidigt ta er in i bostaden i entréplan. Invändigt ser ni ett kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett helkaklat badrum samt en avskild sovalkov. Härligt ljusinsläpp från flertalet fönster i öst. Förvaring får ni i flertalet garderober i hallen. Här tar du smidigt dig ner till källarförråd och tvättstuga i samma huskropp och även ut på den stora och grönskande innergården med tillhörande sittplatser att nyttja med diverse aktiviteter. Värt att poängtera den låga månadsavgiften om 2 396 kr där både vatten, värme, kabel-tv, bredband (fiber) samt trappstädning och gårdsskötsel ingår som bidrar till en förmånlig boendekostnad för studenten eller första-köparen!

HSB:s Brf Kronan är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med 215 bostadsrätter där bl. a. stamrenovering gjordes 2007/2008 och fönster 2006. Trappstädning och gårdsskötsel ingår i månadsavgiften och sköts av extern firma. Säljaren satte in ny säkerhetsdörr från Daloc -19!

Det är svårt att bo mer centralt än såhär - Här har Ni några minuters gångväg till Högskolan och allt vad Torpa har att erbjuda. Närmaste matbutiker är Ica som ligger ca. 260 meter bort och Coop Konsum med öppettiderna 07-23 som ligger ca. 240 meter bort.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Torpa / Söder, Jönköping

Gröna gatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.