Torpa / Söder, Jönköping

Björngatan 29B

Såld
  • 2 rum
  • 57 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad gavellägenhet i lågt belånad, välskött och solid förening

Modern gavellägenhet två rum och kök i mycket fint skick med mysig och ljus balkong.

Här erbjuds en modern och välplanerad gavellägenhet med ett ljusinsläpp som är svårt att motstå. Om du längtar efter ett hem där det bara är att kliva in och börja trivas har du kommit helt rätt.
På Björngatan 29B erbjuds nu chansen att förvärva en mycket fin tvårummare som är belägen på gaveln. Dessutom är det här föreningens största tvårummare.

Interiört finner Ni här ett nyrenoverat kök från 2021 med fin maskinell utrustning, trevlig köksö samt ett intilliggande matrum med plats för stor matgrupp - perfekt för trevliga kvällar i goda vänners lag. Dessutom har man här ett utbyggt badrum i helkaklat utförande med tvättmaskin och golvvärme. Vardagsrummet är mycket ljust och innehar fönster i dubbla väderstreck samt plats för både mat- och soffgrupp. Lägg där till ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt en rymlig och välkomnande hall och ni har det perfekta boendet.

Brf Lyckan är en av stadens absolut bästa föreningar. Här bor man lugnt och tryggt i en mycket solid förening som sköts av Riksbyggen. Föreningen är mycket lågt belånad och hade vid 2022 års utgång en så pass låg belåning som 623 kr/kvm. Mycket stabilt i dessa tider.

Området erbjuder närhet till både mataffärer och restauranger. Fina promenadstråk finns i närområdet och till stan tar det ca 10 minuter med cykel.

Sammantaget en bostad som har allt man kan önska.

Välkomna på visning!

Mer om mäklarna