Strandängen, Jönköping

Strandängsgatan 18

Såld
  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt

Sjönära trea i toppskick.

Välkommen till en välplanerad trea på Strandängsgatan 18 med mycket dagsljus, bra planlösning och sociala ytor. En ljus lägenhet som ger en direkt känsla av hemtrevnad när man kommer innanför dörren. Denna trerummare erbjuder allt man kan förvänta sig av ett modernt boende från 2021, stora fönster, behagliga färgval och fräscha ytskikt. Här får du en öppen och stilren hörnlägenhet med bra planlösning och vackert ljusinsläpp. Det mindre sovrummet används idag som klädkammare. Garderoberna i rummet står lösa och kan med lätthet flyttas tillbaka till hallen där de stod från början. Garderoberna i rummet är original och måttanpassade för att få plats i hallen, alla fem garderober i en rad. Dessutom finns här tillgång till garage.

När du kliver över tröskeln och in denna trea möts du av en öppen hörnlägenhet där varje kvadratmeter utnyttjas. All interiör i bostaden följer en stilsäker, röd tråd. Bostaden får sin ombonade känsla mycket tack vare de genomtänkta färgvalen. Lägenheten har endast haft en ägare, som gör att bostaden praktiskt taget håller nyproduktionskvalitet.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om, och här pratar vi om en jättestor balkong som sträcker sig runt hörnet och längs hela lägenheten. En del av balkongen är helt inglasad vilket höjer livskvaliteten för dig som boende, där du tidigarelägger våren och förlänger hösten vilket gör att du kan njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från köket, vardagsrummet samt det ena sovrummet och här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen när du även har plats för flera utegrupper. Valen är flera, du sitter helt enkelt där det passar dig. Uppe på taket finns föreningens härliga terrass som erbjuder en härlig obruten vätterutsikt. Varför inte ta en och njuta av föreningens takbastu upp vid relaxavdelningen som även den bjuder dig på en härlig utsikt, allt detta har man som boende tillgång till 365 dagar om året.

Här har du närheten till stan, varför inte gå eller cykla på den härliga gång- och cykelvägen som tar dig hela vägen in till city. Om du cyklar så tar det ca en kvart och samtidigt får du en vacker utsikt över Vättern.

Detta trygga, trevliga och trivsamma område på Strandängen är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo lugnt och trevligt. Här har du nära till allt vardagen kräver ? 15 min på cykeln till city, 15 min med cykeln till Bankeryd, granne med Vättern och vackra grönområden.

Frågor eller funderingar?

Seriöst intresserad, missa då inte chansen!
Hör då gärna av dig till mig på t 0709 22 34 44 så fixar jag en förhandsvisning.

Varmt välkomna med din intresseanmälan!
/Nina Rosell Fastighetsmäklare

Mer om mäklarna