Söder/Torpa, Jönköping

Barnarpsgatan 90

Såld
  • 3 rum
  • 79,5 kvm
  • Bostadsrätt

GAVELTREA MED GRATIS P-PLATS OCH LÅG MÅNADSAVGIFT!

Varmt välkomna till Barnarpsgatan 90!

Denna välplanerade 3-rummare är bekvämt belägen på gaveln en halvtrappa upp - tillräckligt högt upp för att slippa insyn utan massa trappsteg. Notera att p-plats följer lägenheten och ingår i den redan låga månadsavgiften om 2 961 kr - det hittar ni inte någon annanstans på Söder/Torpa!

Här finns utrymme för att sätta er egen prägel direkt vid inflytt. Planlösningen är väl genomtänkt där sovrummen kommer undan från bostadens sociala del. Gavel-fönstret skapar en ljusare atmosfär. Vidare ser ni ett kök med goda arbetsytor, ett vardagsrum med charmig fiskbensparkett samt ett stambytt badrum i helkaklat utförande. Njut av kvällssolen på balkongen i västerläge vänt mot innergården bort från trafiken. Förvaringsmöjligheter i form av klädkammare samt flertalet garderober. Det finns även vindsförråd och källarförråd.

Att bo i Brf Lutan nr 20 innebär ett tryggt boende i en mycket välskött och ekonomiskt stabil förening med låga avgifter och flertalet stora renoveringar utförda. Under 2010 renoverades balkongerna, taket lades om, fönster byttes till 3-glas samt att alla avloppsstammar och vattenrör byttes ut. 2013 installerades en ny fjärrvärmeväxlare och säkerhetsdörrar satte in.

Här bor du mycket centralt med allt som Torpa/Söder har att erbjuda. Närhet till bland annat matbutiker, högskolan, restauranger, gym och bra kommunikationer. Mysiga Hälsoparken ligger alldeles runt hörnet, de trevliga promenadstråken kring Munksjön en kort promenad bort och detsamma gäller pulsen i city. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Torpa/Söder.

Mer om mäklarna