Söder/Torpa, Jönköping

Gröna gatan 8

REDO™
  • 1 rum
  • 38,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 595 000 kr
Månadsavgift: 2 485 kr/mån

Närhet till högskolan och centrum!

Välkomna hem till Gröna gatan 8 och denna välplanerade bostad i med närhet till Högskolan och Jönköping city. Bostaden har genomgående trevlig standard med ett välavgränsat kök av nyare slag och ett större vardagsrum som enkelt inreds med möjlighet till en avgränsad sovalkov. Ifrån vardagsrummet når man den rymliga balkongen som ligger ut mot gröna gatan. Värt att nämna är att bredband från Tele 2 (100/10) tecknas kollektivt i föreningen för endast 141kronor i månaden.

HSB:s Brf Kronan är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med 215 bostadsrätter där flertalet stora renoveringar genomförts på senare år.

Att leva och bo på Torpa är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters gångavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University).

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Söder/Torpa, Jönköping

Gröna gatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.