Söder/Torpa, Jönköping

Gröna gatan 10

Såld
  • 2 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Högst upp i huset med fantastisk utsikt!

Välkomna till Gröna gatan 10 på Söder/Torpa. Här erbjuds en unik möjlighet att få sätta sin egna prägel direkt ifrån start. Högst upp i huset på våning sju med utsikt över takåsarna finner ni denna rymliga tvåa om 62 kvm med en klok planlösning: Sovrum, kök med plats för matbord, badrum med wc, dusch och tvättmaskin samt ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i soligt västerläge och kanske områdets bästa utsikt! NOTERA att bredband fiber 100/100 ifrån Telenor ingår i avgiften.

Att leva och bo på Torpa/Söder är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters gångavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University).

HSB:s brf Karl i Jönköping är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information - Välkomna!

Mer om mäklarna