Söder/Torpa, Jönköping

Björngatan 6C

Såld
  • 2 rum
  • 50,5 kvm
  • Bostadsrätt

Prisvärd ljus gaveltvå i stabil förening

Välkommen till ditt framtida hem, en strålande pärla bland bostäder! Denna fantastiska tvårumslägenhet med kök erbjuder en oöverträffad kombination av bekvämlighet och närhet till det mesta. Belägen som en härlig gavellägenhet, bjuder denna bostad på en unik livsstil med fönster som ramar in den omgivande skönheten från tre olika håll.

Ljuset strömmar in i varje rum, skapar en känsla av rymd och välbefinnande. Det generösa vardagsrummet bjuder in till sociala stunder och avkoppling, med stora fönster som ger en panoramautsikt över staden och det omgivande grönområdet. Här kan du njuta av vackra solnedgångar och atmosfären i varje skiftande årstid, allt från bekvämligheten av ditt eget hem.

Köket är designat med stil och funktion i åtanke. Högkvalitativa vitvaror och bra ytor skapar en perfekt plats för kulinarisk kreativitet. Med en bra planlösning blir matlagningen till en social händelse och middagar till en fröjd för alla sinnen.

Det rymliga sovrummet är en fristad av lugn och komfort. Ett fönster släpper in det naturliga dagsljuset och skapar en lugn atmosfär för en god natts sömn. Här finns förvaringsutrymme för att hålla ditt hem organiserat och prydligt.

Denna lägenhet är inte bara en bostad, det är en livsstil. Det strategiska läget erbjuder närhet till affärer, restauranger och kulturella evenemang, samtidigt som det ger en lugn oas att återvända till. Med högkvalitativa materialval och moderna detaljer blir detta hem en investering i din framtid och en plats där minnen skapas.

Missa inte chansen att äga denna extraordinära gavellägenhet. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva själv hur denna bostad kan bli ditt drömhem!

Regenerate

Mer om mäklarna