Söder/Torpa, Jönköping

Kungsgatan 23

  • 1 rum
  • 37 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavgift: 2 303 kr/mån

Markplans etta i populär förening med närhet till högskolan!

Välkomna till denna trevliga markplans etta med en öppen och ljus planlösning om 37 kvadratmeter. Här erbjuds ett rymligt och lätt möblerat vardagsrum. Med en väl avgränsad sovalkov som man enkelt kan skärma av med ett draperi. Köket är i gott skick och erbjuder goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och gäster. Bostaden är direkt inflyttningsbar med flexibelt tillträde och passar dig som ska börja plugga på JU till hösten!

Bostadsrättsföreningen förvaltas av HSB och anses vara en av stadens mest stabila med sina låga belåningsgrad och väl underhållna fastigheter.

Att leva och bo på Torpa/Söder är ett självklart val för många. Torpa är en förlängning av stadskärnan, men erbjuder samtidigt ett lugn. I närområdet finns flera grönområden samt Munksjön, med sitt populära promenadstråk. Här finns ett rikligt utbud av några av stadens mest populära restauranger och fik samt flera livsmedelsbutiker och småbutiker som förgyller tillvaron. För studenten är det Torpa som gäller, på några få minuters gångavstånd är man framme på Högskoleområdet (Jönköping University) och kvällarnas aktiviteter nere vid tändsticksområdet.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Söder/Torpa, Jönköping

Kungsgatan 23

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.