Östra Kajen, Jönköping

Pollaregatan 11

  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 4 400 000 kr
Månadsavgift: 5 676 kr/mån

ALLT MAN KAN ÖNSKA PÅ CENTRAL ADRESS

Nu har vi fått förtroende att förmedla en fyrarummare med dubbla badrum på en av stans bästa adresser. Livet på Östra Kajen är verkligen bekymmersfritt och bekvämt. Ta hissen upp från det varma garaget och kliv in i denna ljusa och mycket välplanerade fyra med dubbla badrum. Här har nuvarande ägare förädlat denna bostad under senare tid och verkligen skapat ett hem att trivas i. Interiört finner Ni här ett fullutrustat kök, inglasad balkong med sjöutsikt, dubbla helkaklade badrum, två sovrum, vackert vardagsrum och ett fint matrum. Således allt man kan önska sig av en bostad.

Byggnaden stod färdig under 2008 och uppfördes av JM. Fastigheten är i mycket gott skick och förvaltas väl av en aktiv styrelse. Här har man bland annat installerat solcellsanläggning och investerat i laddboxar i garaget under senare år. Bilen parkerar man antingen i föreningens varmgarage alternativt på en av föreningens parkeringsplatser utomhus.
Brf Östra Kajen är en mycket stabil förening som trots sina unga år kommit ner i belåning. Stora amorteringar har gjorts genom åren och vid 2022 års utgång befinner sig lånen per kvadratmeter på ca 5600kr vilket får ansen som mycket bra i och med sina unga ålder. Här ingår dessutom både bredband och tv i månadsavgiften.

Läget är optimalt med ett stort utbud av restauranger och butiker precis utanför porten. Lev livet i city och njut av bekvämligheter. Promenaden runt någon av de centrala sjöarna som avslutas med en fika på en uteservering är verkligen en höjdpunkt.

Föreningen har en vacker och omtalad trädgård som delas med grannföreningen.
Här finns vattenspegel i trappa, grillplats med lusthus, sittbänkar, rikligt med grönska och blommande växter och fina stensättningar.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Östra Kajen, Jönköping

Pollaregatan 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.