ÖSTER CITY, Jönköping

Slottsgatan 44A

Såld
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Bostadsrätt

En city-trea med ett lugnt läge och med välplanerade kvadrat.

Mitt i smeten hittar du denna fräscha trerummare med ypperliga sällskapsytor och en större balkong i populära Brf EAST på Öster.
Bostaden har en nykänsla och erbjuder genomgående hög standard både till utförande och disposition, perfekt för den stilmedvetne som söker bostad i city.

Välkommen till en välplanerad trea med mycket dagsljus, bra planlösning och sociala ytor. Lägenheten ger en direkt känsla av hemtrevnad. Det här boendet är perfekt för den stilmedvetne som söker boende centralt med närhet till det mesta. Lägenheten består av ett trevligt vardagsrum öppet mot det ljusa köket, två sovrum och ett stilrent badrum. Här finns även en stor balkong om hela 12 kvm med ett lugnt läge. Balkongen nås från både köket och ett av sovrummen.

Köket är ett vackert HTH-kök med påkostade tillval, vilka förstärker lyxkänslan i lägenheten och gör den unik.
Hallen är väl tilltagen med gott om plats för klädhängare och förvaring i garderober. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum i ljus färgsättning med tillhörande tvättsektion. Efter entrén finns köket och den öppna planlösningen mot vardagsrum samt balkong. Perfekta ytor för större sammankomster.
Det största sovrummet ligger intill vardagsrummet. Här ryms en större säng och sovrumsmöbler samt en inbyggd garderob. Det mindre sovrummet har ett härligt ljusinsläpp från glasdörren. Rummet fungerar även perfekt som ett hemmakontor.

Möjlighet till parkering finns i det stora värmegaraget, beläget i samma byggnad. Garaget har övervakning. Den mysiga innergården är parkliknande och är en lugn oas mitt i city. Föreningen har en gästlägenhet samt en festlokal för de boende.

Brf East, beläget mitt på Öster, innehåller välplanerade studiolägenheter med häftig arkitektur och hög standard. På Öster är det nära till fina promenadstråk, Vättern och den omtalade Vätterstranden. Det finns även ett utbud av matbutiker och estauranger som erbjuder uteliv. Den populära restaurangen El Duderino ligger exempelvis här. Kommunikationerna är bra med regelbundna bussavgångar till olika delar av Jönköping och Huskvarna. Påfarten till E4 är smidig med ett par minuter bort. Jönköping University ligger endast en cykeltur bort.

Har du frågor kring bostaden, ring gärna mig
t. 0709 22 34 44.
Hjärtligt välkommen att göra en intresseanmälan.

Vi ses på visningen.

Vänligen Nina Rosell
Registrerad Fastighetsmäklare
Skandiamäklarna Jönköping

Mer om mäklarna