Öster-City, Jönköping

Slottsgatan 46A

REDO™
  • 3 rum
  • 73,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 495 000 kr
Månadsavgift: 2 936 kr/mån

Stor och fräsch trerummare på Öster-City

Hjärtligt välkomna till Slottsgatan 46A!

Välkommen till denna charmiga 3 rok på 73,5 kvm, belägen i en förening helt utan belåning, vilket ger en extra känsla av trygghet och stabilitet. Här erbjuds en trivsam bostad på tredje våningen med en härlig balkong som vetter mot öst från vardagsrummet, perfekt för att njuta av soliga morgnar och ljusa kvällar.

Lägenheten är välplanerad och rymmer två mysiga sovrum, ett hemtrevligt vardagsrum och ett kök med generösa utrymmen. I det uppdaterade köket finns nu även ett nytt kylskåp och frys, vilket ökar både bekvämligheten och funktionaliteten i vardagen. De genomgående parkettgolven bidrar till en varm och inbjudande atmosfär i varje rum. Även om badrummet kan behöva en modernisering, öppnar detta upp för möjligheten att skapa ditt drömbadrum efter egna önskemål och behov.

Med närhet till både natur och stadsliv erbjuder detta hem det bästa av två världar. Dessutom ligger stranden inom bekvämt promenadavstånd och du når enkelt de centrala delarna av Jönköping med endast några få steg. Detta är verkligen en plats där du kan känna dig hemma och njuta av det bästa som staden har att erbjuda.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Öster-City, Jönköping

Slottsgatan 46A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.