Öster - City, Jönköping

Slottsgatan 24

REDO™
  • 1 rum
  • 29,5 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 395 000 kr
Månadsavgift: 1 930 kr/mån

PÅ CENTRAL ADRESS MED STOR INGLASAD BALKONG!

Mitt i centrala Jönköping och på populära Öster hittar Ni nu denna härliga etta med tillhörande sovalkov på Slottsgatan 24 i en av Jönköpings bättre föreningar - Riksbyggens Brf Jönköpingshus nr. 7.

Bostadens 29,5 kvm förlängs av en balkong som renoverades och glasades in under 2018 att avnjuta dag- och kvällssolen på i sydväst-läge, och med en utsikt som våning 4 av 4 medför. Dessutom rymmer detta utrymme både loungedel och matbord som gör det extra bekvämt att förlänga sommarmånaderna på. Bostaden upplevs som ljus och luftig då flertalet fönster i väst bidrar med ljusinsläpp samtidigt som att utsikten letar sig in på ett fridfullt sätt. Bostadsrätten i sig har fina ytskikt, ett helkaklat badrum sen stambytet och ett yteffektivt kök i neutrala kulör- och materialval. Nuvarande ägare har låtit renovera både kök och ytskikt under senare år.
Minimal insyn är något som många föredrar - notera här att byggnaden mitt emot är en kontorsbyggnad som oftast inte är bemannad kvällar och helger.
Avgiften ligger endast på 1930 kr/mån där både värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler, bredband (fiber), trädgårdsskötsel samt trappstädning ingår. Detta bidrar till en behaglig boendekostnad för såväl förstaköparen, veckopendlaren som studenten!

Värt att återigen lägga betoning på denna solida och ekonomiskt starka bostadsrättsförening: Föreningen har genomgått ex. antal större renoveringar under 2000-talet; bl.a. renovering av tak och tvättstugor men framför allt stambytet som ägde rum år 2006-2007. Notera även vidare:
- Hiss finns från markplan
- Bredband via fiber ingår i månadsavgiften!
- Grönskande innergård med uteplats, grillar och sittgrupper
- Källarförråd och matkällarförråd
- Parkeringsmöjligheter med tillhörande laddstolpe

Att bo på Öster i Jönköping har sina fördelar - rakt över gatan finns Coop Konsum med öppettiden kl. 06-23. Endast 2 min gång till gågatan med dess utbud av butiker, restauranger, caféer, gym m.m. Lyxen att ha Vättern endast ett stenkast bort är något som också borde värdesättas. Studenten når Högskolan på bara några minuters cykelväg och bussen går precis utanför! Med andra ord, väldigt centralt.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Öster - City, Jönköping

Slottsgatan 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.