Nedre Bymarken, Jönköping

Sandbacksgatan 16A

REDO™
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 2 999 kr/mån

FRÄSCH GAVELTVÅA MED BALKONG I STABIL FÖRENING!

Välkommen till Sandbacksgatan 16A och Brf Jönköpingshus nr 6!

Välkomna till denna stabila förening med låga avgifter på Nedre Bymarken. Gavelläget gör att denna bostad skiljer sig från flertalet tvåor i föreningen, vilket även medför extra ljusinsläpp från fönster i norr. Här ligger bostaden bekvämt på vån två med fin utsikt och minimal insyn! Fina originaldetaljer som charmig fiskbensparkett och gedigen takhöjd blandas med moderna inslag som renoverat kök och helkaklat badrum. Avslutningsvis finns en härlig balkong i väst där eftermiddagssolen avnjutes med goda vänner! I den låga avgiften om 2 999 kr/mån inkluderas värme, vatten, grundutbud av tv, trappstäd, gårdsskötsel samt tillgång till förråd. Notera obligatoriskt tillägg om 214 kr/mån för bredband (100/100, fiber). Detta bidrar till en förmånlig boendekostnad - både ensam och som sambos!

Brf Jönköpingshus nr 6 är en mycket stabil förening med god ekonomi och låg belåning. Här sköts allt smidigt av en engagerad styrelse och som boende har du inga obligatoriska åtaganden där både trappstädning och gårdsskötsel sköts av extern firma. Flertalet renoveringar har gjorts, se mer under renoveringar.

På Bymarken bor du i ett lugnt villaområde med naturen alldeles runt hörnet, med Stadsparken och Dunkehallaleden bara ett stenkast bort. Vill du variera dig så är Vättern och en lugn strand precis nedanför. Närhet till torghandeln under lördagsförmiddagen. Goda bussförbindelser via stans linjebussar som går frekvent precis intill fastigheten och även mataffärer på bara ett par minuters cykelavstånd eller någon minut med buss. Hoppar du upp på cykeln är du nere i City med hela dess utbud på några minuter, även Högskolan/Universitetet ligger bara en kort cykelfärd bort. En lagom cykeltur till City och Högskolan - Perfekt för studenten eller dig som vill bo nära staden och samtidigt i en rofylld miljö.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Nedre Bymarken, Jönköping

Sandbacksgatan 16A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.