Nedre Bymarken, Jönköping

Kortebovägen 9B

Såld
  • 3 rum
  • 59,5 kvm
  • Bostadsrätt

"Solsken och Charm i Nedre Bymarken, 3 ROK på 59,5 kvm"

"Välkommen till Kortebovägen 9B och Brf Jönköpingshus nr 6.

Här erbjuds en bekväm bostad i en välskött förening med låga avgifter, allt beläget i Nedre Bymarken. Denna bostadsrätt, som omfattar 59,5 kvm, är fördelad över tre rum och kök med en balkong i söderläge som vetter mot Vättern och lekplatsen och fångar eftermiddagssolen. Bostaden ligger smidigt en halvtrappa upp, tillräckligt högt för att bevara din integritet men ändå så pass lågt att det blir en enkel uppgift att bära hem matkassarna.

Den charmiga fiskbensparketten är en fin originaldetalj som harmonierar väl med moderna inslag. Köket är i originalskick och det helkaklade badrummet i tidlösa nyanser. Härligt ljusinsläpp infrån fönster i flera väderstreck. Den låga månadsavgifterna på 3 359 kr (inkluderar obligatoriskt tillägg om 350 kr för stamrenovering) gör detta till ett prisvärt boende. Här kommer du trivas om du vill bo nära stan och badstrand.

Brf Jönköpingshus nr 6 är en stabil förening med en sund ekonomi och låg belåning (2 072 kr/kvm). Styrelsen är engagerad och sköter driften smidigt, så du behöver inte engagera dig i trappstädning eller gårdsunderhåll. Föreningen har genomfört flera framgångsrika renoveringsprojekt, vilket ökar tryggheten för ditt boende.

Nedre Bymarken är en fridfull plats omgiven av villaområden och natursköna områden. Stadsparken och Dunkehallaleden ligger bara en kort promenad bort, och om du önskar omväxling finns Vättern med sin lugna strand precis nedanför. Du har utmärkta bussförbindelser med stadens linjebussar precis utanför fastigheten, och mataffärer nås på bara några minuters cykeltur. Detta boende är perfekt för för dig som vill bo nära centrum samtidigt som de njuter av den lugna omgivningen. Välkommen till ditt nya hem i Nedre Bymarken!"

Mer om mäklarna