Nedre Bymarken, Jönköping

Skatgatan 3B

Såld
  • 2 rum
  • 48,5 kvm
  • Bostadsrätt

RENOVERAD TVÅA MED GRÖNSKANDE OCH INSYNSSKYDDAD BAKSIDA!

Välkomna till Skatgatan 3B och Brf Jönköpingshus nr 6.

Här finner ni ett bekvämt boende i en stabil förening med låga avgifter. Allt på Nedre Bymarken. Bostadsrättens 48,5 kvm är fördelat över 2 rok med balkong i västerläge som vetter mot grönska och eftermiddagssol. Här ligger bostaden smidigt en halvtrappa upp. Tillräckligt högt upp för minimal insyn men likväl tillräckligt lågt för att det ska vara enkelt att bära hem matkassarna.

Fina originaldetaljer som charmig fiskbensparkett blandas med moderna inslag som renoverat kök och helkaklat badrum i tidlösa kulörer. Bostadens samtliga fönster och balkong vetter alla mot västläge med lummigt och grönskande insynsskydd. Den låga avgiften om 2 399 kr/mån (obligatoriskt tillägg om 214 kr för bredband (fiber) samt 350 kr för stamrenovering) bidrar till en förmånlig boendekostnad. Här bor man bekvämt både ensam och som sambos. Både källarförråd och rymligt vindsförråd tillhör bostaden.

Brf Jönköpingshus nr 6 är en mycket stabil förening med god ekonomi och låg belåning (2 072 kr/kvm). Här sköts allt smidigt av en engagerad styrelse och som boende har du inga obligatoriska åtaganden då både trappstädning och gårdsskötsel sköts av extern firma. Flertalet renoveringar har gjorts, se mer under renoveringar.

På Bymarken bor du i ett lugnt villaområde med naturen alldeles runt hörnet. Här har du Stadsparken och Dunkehallaleden bara ett stenkast bort. Vill du variera dig så är Vättern och en lugn strand precis nedanför. Goda bussförbindelser via stadens linjebussar går frekvent precis intill fastigheten och även mataffärer återfinns på bara ett par minuters cykelavstånd. Väl uppe på cykeln är du nere i City och hela dess utbud på bara några minuter. Högskolan/Universitetet ligger blott en kort cykelfärd bort. Perfekt för studenten eller för dig som vill bo nära stadskärnan men samtidigt i en rofylld miljö!

Mer om mäklarna