Ljungarum, Jönköping

Gånglåten 12A

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Prisvärt och smidigt boende i natursköna Ljungarum!

Välkommen till en ljus lägenhet i natursköna Ljungarum!

En trappa upp finner ni en välplanerad trea med mycket dagsljus och bra planlösning.

Lägenheten består av ett ljust och rymligt vardagsrum, ett kök med matplats för 4-6 personer samt två sovrum.
Bostaden är belägen i Ljungarum som är ett eftertraktat och lugnt område med de flesta bekvämligheter på nära avstånd. Här finns skolor, bra kommunikationer, vackra promenadstråk, lekplatser och idrottsanläggningar. Brf Ängsnejlikan ligger ett stenkast från naturreservatet Strömsberg och bara en kort cykeltur från shoppingcentret Asecs och Solåsen Handel samt Jönköpings stadskärna.

Detta trygga, trevliga och trivsamma område på Ljungarum är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo lugnt, trevligt och familjevänligt.
Här har du nära till allt vad vardagen kräver och vill du inte lämna området så erbjuder föreningen tennisbana, bordtennisrum, festlokal, gym och bastu vilket gör det enkelt för hela familjen att trivas! Gillar du att odla finns det möjlighet till en odlingslott.

Brf Ängsnejlikan är en välmående förening med låga månadsavgifter där bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet, kabel-tv, och parkeringsplats med elstolpe. Här finns chans till ett bekymmersfritt boende med närhet både till stadskärnan och naturen och som dessutom har en låg månadsavgift.

Är du nyfiken? Tveka inte att höra av dig till mig på: 0735-14 34 54

//Vänligen Marie Sjödin

Mer om mäklarna