Liljeholmen, Jönköping

Lillgatan 42B

Såld
  • 1 rum
  • 32,2 kvm
  • Bostadsrätt

RENOVERAD ETTA MED BALKONG - STENKAST FRÅN VÄTTERN!

På "lugna gatan" mellan sjö och park hittar ni Lillgatan 42 B!

Bostaden har typiska detaljer från 40-talet - djupa fönsternischer med marmorfönsterbrädor och tilltagen takhöjd om ca 2,70 cm gör att dessa 32,2 kvm upplevs som större. En halvtrappa upp innebär alltid tillräckligt insynsskydd och en smidighet med matkassen! Invändigt ser Ni ett moderniserat Vedum-kök från 2018 i tidlösa kulör- och materialval med bekvämlighet som diskmaskin, ett snyggt och helkaklat badrum samt en rymlig balkong i västerläge där eftermiddagssolen gör sig som bäst! I avgiften ingår det mesta: värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler, bredband (fiber), dubbla förråd, trappstädning och gårdsskötsel. Enklare tvättstuga i samma huskropp vilket är skönt och smidigt!

Stabil förening som förvaltas av Riksbyggen och finns beläget i ett lugnt bostadsområde på en central adress! Nya entrédörrar samt nya bottenstammar i källaren installeras under förra året, taket lades om 2007, balkongrenovering gjordes 1995 och el-stammar byttes 14/15.

Området Liljeholmen bjuder på i stort sätt det mesta. Populära Vätterstranden ligger endast ett stenkast bort. Även ett kortare avstånd till Liljeholmsparken, matbutik, badhus, racketcentrum, sandbankarna och centrum. Enkla förbindelser till både högskolan och A6-center då stamlinjen passerar några minuters gång bort!

Mer om mäklarna