Liljeholmen, Jönköping

Rosenbergsgatan 9

Såld
  • 2 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

RYMLIG TVÅRUMMARE MED INGLASAD BALKONG

I utkanten av Liljeholmen erbjuds nu denna vackra och ombonade tvårummare till försäljning.
Högst upp i huset med inglasad balkong i väster finner Ni en mycket fin lägenhet som dessutom är belägen i en extremt stabil och trygg förening - optimalt i dessa tider.
Interiört erbjuds här rymligt sovrum, vackra golv, helkaklat badrum med tvättmaskin, fullutrustat kök samt ett ljust vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Balkongen är inglasad och vänd mot väster och erbjuder härliga soltimmar under eftermiddagen och kvällen.

Månadsavgiften är mycket tilltalande och inkluderar allt förutom en parkeringsplats. Parkeringsplatsen hyr man av föreningen för den nätta summan av 200 kr/månad. Här har även föreningen valt att installera flertalet laddstolpar för att möta efterfrågan kring el- och hybridbilar.

Föreningen är mycket stabil och hade vid utgången av 2022 en belåning per kvadratmeter på ca 3000 kr/kvm vilket får anses som väldigt lågt.

Att bo på Liljeholmen innebär närhet till både stad och vatten. En kort cykeltur bort nås stadens centrumkärna med butiker och nöjesliv. Ett stenkast bort erbjuds såväl Liljeholmsparken samt Vätterstranden. Matbutik inom gångavstånd samt goda kommunikationer runt knuten.

Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna