Liljeholmen - Vätterstranden, Jönköping

Plantagegränd 15

Såld
  • 4 rum
  • 112 kvm
  • Bostadsrätt

Exklusiv lägenhet med fantastiskt läge!

Välkommen till denna fantastiska 4 rok-lägenhet som sträcker sig över två våningar i den exklusiva bostadsrättsföreningen BRF Vätterbrus. Här får du inte bara ett hem, utan en livsstil. Placeringen är oslagbar - du bor på första parkett mot Vätterstranden.

När du kliver in i denna magnifika lägenhet möts du av en atmosfär av möjligheter. Genom att ge lägenheten din personliga touch kan du skapa ditt drömboende. Badrummen på övervåningen och köket är i originalskick och väntar på att bli förvandlade till något spektakulärt. Tänk dig att designa ditt eget drömbadrum och kök, precis efter dina egna preferenser och stil.

Men låt inte det avskräcka dig, för på entreplan har vi redan tagit hand om badrummet åt dig. Det är nyrenoverat och fackmannamässigt utfört. Du kan njuta av att ha ett modernt och stilrent badrum, redo att användas direkt. Det är perfekt för dig som vill flytta in och trivas utan att behöva bekymra dig om renoveringar från dag ett.

Lägenheten i sig är rymlig och luftig, vilket skapar en känsla av rymd och frihet. De två våningsplanen ger dig gott om plats för att skapa olika zoner och utrymmen för hela familjen att njuta av. Det finns gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning och organisera ditt boende på bästa sätt.

Och självklart måste vi återigen nämna läge läget läge! Att bo på första parkett mot Vätterstranden är en dröm för alla som älskar naturen och vackra vyer. Du kan vakna upp till ljudet av vågorna och njuta av fantastiska solnedgångar från ditt eget hem. Stranden blir din förlängda trädgård där du kan promenera, bada eller bara koppla av och njuta av den lugna atmosfären.

Slutligen är BRF Vätterbrus en välskött och trivsam förening med gemensamma utrymmen och faciliteter för sina medlemmar att njuta av. Här finns möjlighet att skapa nya vänskapsband och delta i gemensamma aktiviteter.

Tveka inte att ta chansen att bo i denna unika lägenhet på en av de mest eftertraktade adresserna. Ta kontroll över din boendesituation och ge detta hem din personliga touch samtidigt som du njuter av strandläget och den exklusiva atmosfären i BRF Vätterbrus.

Mer om mäklarna